Wash and dry the meat. Peel the radishes, carrots, onions, and potatoes. Remove seeds and membranes from bell peppers. Remove the skin from the tomato by pouring boiling water over it. Cut all vegetables and meat into medium cubes. Finely chop the greens. Tip: to prevent the radish from becoming bitter, soak it in salted water for half an hour.
Вымойте и обсушите мясо. Почистите редьку, морковь, репчатый лук, картофель. Удалите из болгарского перца семена и перегородки. С помидор снимите кожицу, обдав кипятком. Все овощи и мясо нарежьте средними кубиками. Зелень мелко нарежьте. Совет: чтобы редька не горчила, замочите ее на полчаса в подсоленной воде.
Prepare the noodle dough. Pour sifted flour, salt into a deep bowl, break the egg. Pour in cold water. Knead into a smooth elastic dough. Wrap it in cling film and put it in the refrigerator for 30 minutes.
Подготовьте тесто для лапши. В глубокую миску всыпьте просеянную муку, соль, разбейте яйцо. Влейте холодную воду. Замесите гладкое эластичное тесто. Оберните его пищевой пленкой и уберите в холодильник на 30 минут.
Prepare the dressing for lagman. Place the meat in a dry frying pan, turn on medium heat, and let the excess liquid evaporate for 15 minutes. Pour in vegetable oil, fry the pieces of meat until golden brown, 10 minutes.
Приготовьте заправку для лагмана. Мясо выложите на сухую сковороду, включите средний огонь, дайте выпариться лишней жидкости в течение 15 минут. Влейте растительное масло, обжарьте кусочки мяса до золотистого цвета, 10 минут.
Add carrots and onions to the meat. Fry the meat and vegetables over medium heat, stirring occasionally until the vegetables are soft for about 10 minutes. Then add spices: ground pepper and salt.
Добавьте к мясу морковь и репчатый лук. Обжарьте мясо с овощами на среднем огне, периодически помешивая до мягкости овощей около10 минут. Затем добавьте специи: молотый перец и соль.
Add remaining vegetables. Add radish and potatoes to the pan and stir. Saute for 10 minutes, then add water so that it completely covers the contents of the pan. Simmer covered over medium heat for 25 minutes. Then add tomatoes and bell peppers and simmer for another 15 minutes.
Добавьте оставшиеся овощи. Дабавьте в сковороду редьку, картофель, перемешайте. Пассеруйте 10 минут, затем влейте воду так, чтобы она полностью покрывала содержимое сковороды. Тушите под крышкой на среднем огне 25 минут. Затем добавьте помидоры и болгарский перец, тушите еще 15 минут.
Prepare the noodles. Remove the dough from the refrigerator, roll it into a thin layer and cut into long strips about 1 cm wide. Boil the noodles in a saucepan in salted water for 10-15 minutes.
Приготовьте лапшу. Выньте тесто из холодильника, раскатайте в тонкий пласт и разрежьте на длинные полоски шириной около 1 см. В кастрюле в подсоленной воде отварите лапшу 10-15 минут.
Place the noodles from the pan into plates, add meat and vegetables on top, pour over the broth, and sprinkle with chopped herbs.
Выложите из кастрюли лапшу в тарелки, сверху добавьте мясо с овощами, полейте бульоном, посыпьте рубленной зеленью.