Conveniently arrange all the ingredients. Wash the turkey fillet and pat dry with a paper towel. Wash the orange and squeeze the juice out of it. You will need baking foil and cling film.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте филе индейки и промокните его бумажным полотенцем. Помойте апельсин, выдавите из него сок. Потребуется фольга для выпекания и пищевая пленка.
Prepare the turkey fillet. Place meat in a bowl. Mix salt and pepper, add herb seasoning. Rub this mixture over the breast on all sides. Drizzle orange juice over top. Cover with cling film and refrigerate for 1 hour.
Подготовьте филе индейки. Выложите мясо в миску. Смешайте соль и перец, добавьте приправу из пряных трав. Этой смесью натрите грудку со всех сторон. Полейте сверху апельсиновым соком. Накройте пищевой пленкой и отправьте в холодильник на 1 час.
Prepare the sauce. Mix honey and mustard. If the honey is not liquid, melt it in a water bath. Pour in olive oil. Stir.
Приготовьте соус. Смешайте мед и горчицу. Если мед не жидкий, растопите его на водяной бане. Влейте оливковое масло. Перемешайте.
Bake the meat in the sauce. Take a baking dish and cover it with foil. Place the turkey and pour honey mustard sauce over it. Bake the meat for 40 minutes at 180 degrees. When the turkey is cooked, remove it from the pan to a serving platter and pass the sauce through a sieve. Cut the breast into portions and serve, topped with gravy.
Запеките мясо в соусе. Возьмите форму для выпекания, застелите ее фольгой. Выложите индейку и залейте ее медово-горчичным соусом. Запекайте мясо 40 минут при температуре 180 градусов. Когда индейка приготовится, переложите ее из формы на блюдо для подачи, а соус пропустите через сито. Порежьте грудку на порции и подайте к столу, полив подливой.
Serve the savory turkey with crusty white bread and fresh vegetables - cucumbers and tomatoes.
Пикантную индейку подавайте с хрустящим белым хлебом и свежими овощами — огурцами и помидорами.