Conveniently arrange the ingredients you need. Rinse the lentils. Rinse the champignons thoroughly, transfer to a paper towel and dry. Then cut into slices or cubes. Also peel and cut the onions and carrots into cubes. Peel, wash and chop the garlic. Remove the frying pan, saucepan and cutlery.
Удобно разложите нужные ингредиенты. Чечевицу промойте. Шампиньоны тщательно промойте, переложите на бумажное полотенце и обсушите. Затем нарежьте слайсами или кубиками. Лук, морковь также почистите и порежьте кубиками. Чеснок почистите, помойте и измельчите. Достаньте сковороду, кастрюлю и столовые приборы.
Fry the vegetables. Place the frying pan on the fire. Add oil, heat. Add onion, garlic and lightly fry, stirring, over low heat. Once the onions and garlic have softened, add the carrots to the pan. Fry over low heat for another 5 minutes.
Пожарьте овощи. Поставьте сковороду на огонь. Добавьте масло, разогрейте. Выложите лук, чеснок и слегка обжарьте, помешивая, на слабом огне. Как только лук и чеснок станут мягче, добавьте в сковороду морковь. Жарьте на слабом огне еще 5 минут.
Fry the champignons. Add chopped champignons to the pan with the vegetables. Stir and fry everything together until the mushrooms are golden.
Пожарьте шампиньоны. Нарезанные шампиньоны добавьте в сковороду к овощам. Перемешайте и обжаривайте все вместе до золотистости грибов.
Prepare the lentils. Pour the mixture of vegetables and mushrooms into the pan. Fill the ingredients with water, place the lentils on top, add salt and black pepper to taste. Stir and cover with a lid. Simmer over low heat until cooked for about 20 minutes.
Приготовьте чечевицу. Смесь из овощей и грибов пересыпьте в кастрюлю. Залейте ингредиенты водой, сверху выложите чечевицу, добавьте соль и черный перец по вкусу. Перемешайте и накройте крышкой. Тушите на медленном огне до готовности минут 20.
Before serving, sprinkle with chopped herbs.
Перед подачей посыпьте нарезанной зеленью.