Arrange all products conveniently. Thinly slice the cheese and ham. Tip: you can buy sliced products, then cooking will take a minimum of time, and the sandwiches will turn out as neat as possible. Cut the tomato into slices up to 5 mm thick. Peel the onion and cut into thin rings. Tip: Do not add onions if you want to reduce the spiciness of the dish. Prepare the frying pan.
Распложите удобно все продукты. Тонко нарежьте сыр и ветчину. Совет: можно приобрести нарезанные продукты, тогда приготовление займет минимум времени, а сэндвичи получатся максимально аккуратными. Помидор нарежьте кружочками толщиной до 5 мм. Лук почистите и нарежьте тонкими кольцами. Совет: не добавляйте лук, если хотите снизить остроту блюда. Приготовьте сковороду.
Butter all 4 slices of bread on one side.
Смажьте все 4 ломтика хлеба сливочным маслом с одной стороны.
On the unoiled side of the slice, place layers of cheese, ham, onion, tomato and cheese again. Cover the filling with a slice of bread (oiled side out). Do the same for the second sandwich.
На не промасленную сторону ломтика положите послойно сыр, ветчину, лук, помидор и снова сыр. Закройте начинку ломтиком хлеба (промасленной стороной наружу). Проделайте то же самое и для второго сэндвича.
Fry the formed sandwiches in a frying pan over medium heat for 1-2 minutes on each side. Thanks to the butter, the bread will acquire an appetizing golden hue.
Обжарьте на сковороде сформированные сэндвичи на среднем огне в течение 1-2 минут с каждой стороны. Благодаря маслу хлеб приобретет аппетитный золотистый оттенок.
Before serving, cut sandwiches diagonally. You can put sandwiches on juicy lettuce leaves and decorate the “picture” with tomato slices.
Перед подачей разрежьте сэндвичи по диагонали. Можно положить сэндвичи на сочные листья салата и украсить «картину» кружочками помидора.