Arrange all the products conveniently. Wash the meat and herbs. Sift the flour through a sieve in advance to saturate it with oxygen and make it more airy. Prepare a meat grinder, bag or cling film.
Разложите удобно все продукты. Помойте мясо и зелень. Заранее просейте муку через сито, чтобы насытить ее кислородом и сделать более воздушной. Приготовьте мясорубку, пакет или пищевую пленку.
Prepare the dough. Take a deep bowl and add water, egg, flour and salt, mix. Knead the dough for 6-10 minutes. If the dough turns out liquid, add more flour. Wrap the finished dough in cling film or put it in a bag and leave for 10-15 minutes.
Приготовьте тесто. Возьмите глубокую миску и добавьте туда воду, яйцо, муку и соль, перемешайте. Замесите тесто 6-10 минут. Если тесто получилось жидкое, добавьте еще муки. Готовое тесто оберните пищевой пленкой или положите в пакет, оставьте на 10-15 минут.
While the dough is resting, prepare the minced meat. Cut pork, lamb, beef, lard and onion into small pieces. Grind in a meat grinder. Add salt and pepper, stir.
Пока тесто отдыхает, приготовьте фарш. Нарежьте небольшими кусочками свинину, баранину, говядину, сало и лук. Измельчите в мясорубке. Добавьте соль и перец, перемешайте.
Make dumplings. Roll out the dough to a thickness of 2-3 mm. Use a glass to cut out circles in the dough. Place minced meat in each circle and seal the edges of the dough tightly.
Слепите пельмени. Раскатайте тесто толщиной 2-3 мм. Рюмкой вырежьте в тесте кружки. Положите в каждый кружок фарш и плотно залепите края тест.
Cook the dumplings. Place dumplings in boiling salted water and cook over medium heat for 8-10 minutes until they float. Serve dumplings with sour cream.
Сварите пельмени. В кипящую подсоленную воду выложите пельмени и варите на среднем огне 8-10 минут, пока они не всплывут. Подавайте пельмени со сметаной.
For a spectacular presentation, place the Udmurd dumplings on a beautiful dish and sprinkle with chopped herbs.
Для эффектной подачи выложите удмурдские пельмени на красивое блюдо и посыпьте нарезанной зеленью.