Wash the chicken fillet and cut into small pieces. Peel the onion and cut into half rings. Peel the carrots and cut into strips.
Помойте куриное филе и нарежьте на небольшие кусочки. Лук очистите и порежьте полукольцами. Морковь почистите и нарежьте соломкой.
Prepare millet pilaf. Fry the chicken fillet in a deep frying pan in hot oil for 2-3 minutes until golden brown. Add onion to it and continue to simmer for 2-3 minutes. Then add carrots and simmer for 5 minutes. Sprinkle with spices and salt and mix well. Pour millet into the pan. Stir again and fry for 2 minutes. Add garlic and hot water. The liquid should completely cover the wheat pilaf. Leave to simmer covered over medium heat for 10-15 minutes.
Приготовьте плов из пшена. Обжарьте в глубокой сковороде на разогретом масле куриное филе 2-3 минуты до появления золотистой корочки. Добавьте к нему лук и продолжайте тушить 2-3 минуты. Затем добавьте морковь и тушите 5 минут. Посыпьте специями и солью, хорошо перемешайте. Насыпьте в сковороду пшено. Вновь перемешайте и обжарьте 2 минуты. Добавьте чеснок и горячую воду. Жидкость должна полностью закрывать пшеничный плов. Оставьте тушиться под крышкой на среднем огне 10-15 минут.
Serve wheat pilaf in portions on bright plates.
Подавайте пшеничный плов порционно на ярких тарелках.