Wash the vegetables. Peel the pumpkin and cut it into small cubes. Peel the onion and cut it into thin half rings. Sift the flour into a dry bowl.
Помойте овощи. Очистите тыкву и нарежьте ее небольшими кубиками. Очистите лук и порежьте его тонкими полукольцами. Просейте муку в сухую миску.
Start preparing the filling for the pumpkin scones. Place the frying pan over medium heat and add oil. Add chopped vegetables. Fry, stirring, for 5 minutes. Add salt, sugar, ground pepper. The pumpkin should be soft but still hold its shape. Leave the vegetables to cool.
Начните готовить начинку для лепешек с тыквой. Поставьте сковороду на средний огонь и налейте масло. Всыпьте измельченные овощи. Обжаривайте, помешивая, 5 минут. Добавьте соль, сахар, молотый перец. Тыква должна получиться мягкой, но держать форму. Оставьте овощи остывать.
Mix the dough for pumpkin scones. Pour water, vegetable oil into the sifted flour, add salt. Stir first and then knead with your hands.
Замесите тесто для тыквенных лепешек. В просеянную муку влейте воду, растительное масло, добавьте соль. Сначала перемешивайте, а затем замесите руками.
Form into flat cakes. Divide the dough into an even number of equal parts. There may be 8-10 of them. Roll small balls, press each one with your hand, giving it a round shape. After this, roll out as thin as possible. Take one layer and place the filling in the center. The edges should be free. Cover with a second layer and seal the edges.
Сформируйте лепешки. Разделите тесто на четное количество одинаковых частей. Их может быть 8-10. Скатайте небольшие колобки, примните каждый рукой, придавая округлую форму. После этого раскатайте по возможности тоньше. Возьмите один пласт, поместите в центр начинку. Края должны быть свободными. Накройте вторым пластом, слепите края.
Fry the tortillas. Place them in a frying pan and fry on both sides for 3-4 minutes. If necessary, add a little vegetable oil. Make the heat medium. When the cakes are golden, remove them from the heat.
Обжарьте лепешки. Выкладывайте их на сковороду и жарьте с двух сторон по 3-4 минуты. При необходимости добавьте немного растительного масла. Огонь сделайте средним. Когда лепешки станут золотистыми, снимите их с огня.
The finished cakes turn out very beautiful. Especially if you cut them into two parts. The bright filling will definitely impress your guests.
Готовые лепешки получаются очень красивыми. Особенно, если вы разрежете их на две части. Яркая начинка обязательно произведет впечатление на ваших гостей.