Boil carrots, potatoes and beets in advance and let them cool. This will reduce cooking time. This way you won't burn your hands while chopping cooked vegetables.
Отварите морковь, картофель и свеклу заранее и дайте им остыть. Это сократит время готовки. Так вы не обожжете руки во время нарезки сваренных овощей.
Prepare the dressing: to do this, mix vegetable oil, vinegar, salt, sugar and ground black pepper.
Приготовьте заправку: для этого смешайте растительное масло, уксус, соль, сахар и чёрный молотый перец.
Finely chop fresh cabbage. Cut the onion into thin half rings and mix with cabbage. Add the dressing and let the vegetables marinate, covering the bowl with a lid.
Нашинкуйте мелко свежую капусту. Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами и смешайте с капустой. Добавьте заправку и дайте овощам промариноваться, накрыв миску крышкой.
Cut the boiled carrots, beets and potatoes into cubes. Cut fresh cucumbers into cubes. Add all ingredients to bowl with cabbage and onion. Stir.
Отваренные морковь, свеклу и картофель нарежьте кубиками. Нарежьте кубиками свежие огурцы. Добавьте все ингредиенты в миску с капустой и луком. Перемешайте.
Open the can of peas and drain off any excess liquid. Add peas to salad and stir.
Откройте банку с горошком и слейте лишнюю жидкость. Добавьте горошек в салат и перемешайте.
Serve the vinaigrette in portions, garnished with a sprig of dill and a slice of lemon.
Подавайте винегрет порционно, украсив веточкой укропа и долькой лимона.