Soak the chickpeas in water overnight, then rinse. Place the chickpeas in a saucepan, cover with water and cook until tender, about 2 hours. Meanwhile, finely chop the sun-dried tomatoes and garlic. Peel the garlic. Heat a frying pan with vegetable oil. Prepare the blender.
Замочите нут в воде на ночь, затем промойте. Нут выложите в кастрюлю, залейте водой и варите до готовности, около 2 часов. В это время мелко нарежьте вяленые помидоры и чеснок. Очистите чеснок. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Приготовьте блендер.
Prepare the ingredients for the pate. Fry sundried tomatoes and garlic in vegetable oil for 5 minutes. Add salt and pepper.
Приготовьте продукты для паштета. Обжарьте валеные помидоры и чеснок на растительном масле в течение 5 минут. Добавьте соль и перец.
Grind the food. Place the boiled chickpeas and fried vegetables in a blender bowl and blend until smooth.
Измельчите продукты. Выложите в чашу блендера отваренный нут и обжаренные овощи, измельчите до однородного состояния.
Sprinkle the top of the chickpea pate with sesame seeds.
Паштет из нута сверху посыпьте семечками кунжута.