Arrange all products conveniently. Wash the vegetables and cut into long slices. Wash the spinach and place in a saucer. Rinse the rice until the water runs clear. Drain the can of tuna. Prepare a pan, a tablespoon and a knife.
Расположите удобно все продукты. Помойте овощи, нарежьте длинными ломтиками. Шпинат промойте и положите в блюдце. Рис промойте до прозрачной воды. Из банки с тунцом слейте жидкость. Подготовьте кастрюлю, столовую ложку и нож.
Cook the rice. To do this, pour cold water into the pan and add pre-moistened rice. Close the lid and place over medium heat. When the rice boils, reduce the heat. Cook for about 15 minutes until the rice is done.
Сварите рис. Для этого залейте в кастрюлю холодную воду, выложите заранее смоченный рис. Закройте крышкой и поставьте на средний огонь. Когда рис закипит, убавьте огонь. Варите около 15 минут до готовности риса.
Prepare vinegar syrup for rice. Mix apple cider vinegar with sugar. Add vinegar syrup to the cooked rice and cover with a lid. Let the rice cool for 10-15 minutes.
Приготовьте уксусный сироп для риса. Смешайте яблочный уксус с сахаром. В готовый рис добавьте уксусный сироп и накройте крышкой. Дайте рису остыть в течение 10-15 минут.
Prepare the tuna filling. Mix the pulp with mayonnaise until the consistency of the pate.
Приготовьте начинку из тунца. Смешайте мякоть с майонезом до консистенции паштета.
Form a sandwich. To do this, place a sheet of nori with the shiny side down and place 2 tbsp in the middle of the sheet. spoons of rice. Flatten the rice so that there is some distance from the edges. Form the sandwich in layers. Add spinach leaves, then add a layer of cucumber and pepper. Place 1 tbsp on top. l. tuna, smooth with a spoon. Place the last layer of rice. Fold the corners of the nori towards the center to form an envelope. Make two more sandwiches in the same way.
Сформируйте сэндвич. Для этого лист нори положите блестящей стороной вниз и в середину листа выложите 2 ст. ложки риса. Разровняйте рис так, чтобы осталось расстояние от краев. Формируйте сэндвич по слоям. Положите листья шпината, далее выложите слой огурца и перца. Свеху положите 1 ст. л. тунца, разровняйте ложкой. Последним слоем выложите рис. Уголки нори согните к центру, чтобы получился конверт. Аналогичным образом сделайте еще два сэндвича.
Wet a knife with water and cut the sandwiches in half diagonally. Serve with soy sauce
Смочите нож водой и разрежьте сэндвичи по диагонали пополам. Подавайте с соевыем соусом