Conveniently arrange all the ingredients. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Peel the onions and potatoes. Squeeze the lemon juice in advance. Prepare the foil. Get out the meat hammer and blender.
Удобно разложите все ингредиенты. Мясо помойте и промокните бумажным полотенцем. Лук и картофель очистите от кожуры. Заранее выдавите лимонный сок. Подготовьте фольгу. Достаньте молоточек для отбивания мяса и блендер.
Prepare the meat. Cut the pork into 1 cm thick slices. Use a mallet to pound the meat on both sides. Add salt, seasonings and spices to taste.
Подготовьте мясо. Нарежьте свинину на ломтики толщиной 1 см. Кухонным молоточком отбейте мясо с обеих сторон. Добавьте соль, приправы и специи по вкусу.
Prepare the chops for baking. Line a baking pan with foil. Cut the onion into half rings and place it on the bottom of the mold. Place chops on top. Cut the potatoes into thin slices, add paprika and salt. Stir and place on top of the chops.
Подготовьте отбивные к выпеканию. Фольгой застелите форму для выпечки. Нарежьте лук полукольцами и выложите его на дно формы. Сверху положите отбивные. Картофель нарежьте тонкими кружочками, добавьте паприку и посолите. Перемешайте и выложите поверх отбивных.
Prepare the sauce. Pour tomato sauce and milk into a bowl. Add vegetable oil and a pinch of salt. Beat everything with a blender until smooth. Pour in lemon juice and beat again. Pour sauce over potatoes. Cover the pan with a layer of foil.
Приготовьте соус. В миску налейте томатный соус с молоком. Добавьте растительное масло и щепотку соли. Все взбейте блендером до однородной массы. Влейте сок лимона и еще раз взбейте. Залейте соусом картофель. Накройте форму слоем фольги.
Bring the dish to readiness. Preheat the oven to 190 degrees and bake the pan for 40-45 minutes. Grate the cheese on a coarse grater. After 40 minutes, open the foil and sprinkle the cheese evenly over the potatoes. Place the pan back in the oven to crisp up for another 10-15 minutes.
Доведите блюдо до готовности. Разогрейте духовку до 190 градусов и поставьте форму запекаться на 40-45 минут. Натрите сыр на крупной терке. Через 40 минут откройте фольгу и равномерно посыпьте картофель сыром. Поставьте форму обратно в духовку для обретения румяной корочки еще минут на 10-15.
The finished dish should be served hot. You can decorate it with finely chopped parsley and young onions.
Готовое блюдо нужно подавать горячим. Украсить его можно мелко нарезанной зеленью петрушки и молодого лука.