Conveniently arrange all the ingredients. Wash the mushrooms and peppers. Peel the onions and garlic. Prepare a baking sheet. Preheat the oven to 180 degrees.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте грибы и перец. Очистите лук и чеснок от кожуры. Приготовьте противень. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the pepper. Cut it in half, remove seeds and membranes.
Подготовьте перец. Разрежьте его пополам, удалите семена и перегородки.
Prepare the filling. Cut the onion into half rings. Fry in a frying pan in vegetable oil until transparent. Set the onion aside. Cut the mushrooms into slices. Fry in a frying pan in vegetable oil. Chop the garlic. When the liquid from the mushrooms has evaporated, add the garlic to the pan. Fry for 3 minutes, remove from heat. Mix fried onions with mushrooms and mayonnaise, salt and pepper.
Приготовьте начинку. Лук нарежьте полукольцами. Обжарьте в сковороде на растительном масле до прозрачного состояния. Лук уберите в сторону. Нарежьте грибы на пластинки. Обжарьте в сковороде на растительном масле. Измельчите чеснок. Когда выпарится жидкость из грибов, добавьте в сковороду чеснок. Обжарьте 3 минуты, уберите с огня. Смешайте жареный лук с грибами и майонезом, посолите и поперчите.
Stuff the peppers and bake them in the oven. Fill each pepper half with mushroom filling. Grease a baking sheet with vegetable oil, place stuffed peppers on it and bake for 30 minutes in an oven preheated to 180 degrees. 10 minutes before the end of baking, place a slice of cheese on each pepper half.
Нафаршируйте перец и запеките его в духовке. Наполните грибной начинкой каждую половину перца. Смажьте противень растительным маслом, выложите на него фаршированный перец и запеките 30 минут в разогретой до 180 градусов духовке. За 10 минут до конца запекания положите на каждую половинку перца по ломтику сыра.
Garnish the finished stuffed peppers with finely chopped parsley.
Готовый фаршированный перец украсьте мелко нарезанной зеленью петрушки.