Soften the butter or margarine (but do not melt). Break the cookies into small crumbs or grind with a mixer. Prepare cling film or parchment paper. Tip: for sweet sausage, cookies that break well and do not crumble are suitable.
Размягчите сливочное масло или маргарин (но не растапливайте). Разломайте печенье на мелкие крошки или измельчите миксером. Приготовьте пищевую пленку или пергаментную бумагу. Совет: для сладкой колбасы подойдет печенье, которое хорошо ломается, а не крошится.
Prepare sweet sausage mixture. Pour the broken cookies into the mold, add softened butter. Knead the mixture lightly with your hands. Pour in condensed milk, add cocoa, stir the mixture.
Приготовьте сладкую колбасную массу. Высыпьте в форму разломанное печенье, добавьте размягченное масло. Слегка вымесите массу руками. Влейте сгущенку, насыпьте какао, перемешайте смесь.
Finish cooking the sausage. Form the sausage, wrap it in cling film or baking paper. Place in the refrigerator for 2-2.5 hours.
Завершите приготовление колбасы. Сформируйте колбасу, заверните ее в пищевую пленку или бумагу для выпечки. Поместите на 2-2,5 часа в холодильник.
Before serving, sprinkle the chocolate sausage with powdered sugar.
Перед подачей посыпьте шоколадную колбасу сахарной пудрой.