Conveniently arrange all the ingredients. Open the package with fermented baked milk. Wash and dry the dried apricots.
Удобно расположите все ингредиенты. Откройте пакет с ряженкой. Вымойте и просушите курагу.
Prepare gelatin. Pour the gelatin into a bowl and cover with cold water for 10-15 minutes. When the gelatin swells, dissolve it in a water bath or in the microwave until smooth.
Подготовьте желатин. Высыпьте желатин в миску и залейте холодной водой на 10-15 минут. Когда желатин набухнет, растворите его на водяной бане или в микроволновке до однородной консистенции.
Prepare the dried apricots. Cut dry apricots into small slices.
Подготовьте курагу. Нарежьте сухие абрикосы маленькими ломтиками.
Mix the ingredients for the jelly. Pour fermented baked milk into a bowl, add sugar and stir until the crystals are completely dissolved. Add gelatin and mix thoroughly, then add dried apricots. Pour the jelly into molds and refrigerate for 3 hours.
Смешайте ингредиенты для желе. В миску налейте ряженку, насыпьте сахар и размешайте до полного растворения кристаллов. Введите желатин и тщательно перемешайте, затем добавьте курагу. Разлейте желе по формочкам и отправьте в холодильник на 3 часа.
Serve ryazhenka jelly with whipped cream.
Желе из ряженки подавайте к столу со взбитыми сливками.