Prepare all the necessary ingredients. Rinse the lentils. Wash, peel and chop the onion, carrots and celery root. Also wash the greens and chop finely. Take out the frying pan, blender and cutlery.
Подготовьте все нужные ингредиенты. Чечевицу промойте. Лук, морковь и корень сельдерея помойте, почистите и нарежьте. Зелень также помойте и мелко нарубите. Достаньте сковороду, блендер и столовые приборы.
Fry the vegetables. Place the frying pan on the fire and melt the butter in it. Place onions, carrots and celery in the pan. Stir and fry over low heat until the onion is soft.
Пожарьте овощи. Сковороду поставьте на огонь и растопите в ней сливочное масло. Выложите в сковороду лук, морковь и сельдерей . Перемешайте и жарьте на слабом огне до мягкости лука.
Prepare the lentils. Pour water into the pan with vegetables and add salt. Add lentils. Bring the mixture to a boil, add the garlic and cover with a lid. Cook for 15-20 minutes over low heat until the lentils are cooked through. Stir, remove from heat.
Приготовьте чечевицу. В сковороду с овощами влейте воду и посолите. Добавьте чечевицу. Доведите смесь до кипения, добавьте чеснок и накройте крышкой. Готовьте 15-20 минут на слабом огне до готовности чечевицы. Перемешайте, снимите с огня.
Make a puree. Take an immersion blender and puree the lentil mixture. You should get a thick, homogeneous mass.
Сделайте пюре. Возьмите погружной блендер и сделайте пюре из чечевичной смеси. Должна получиться густая однородная масса.
Before serving, sprinkle the puree with chopped herbs.
Перед подачей посыпьте пюре рубленой зеленью.