Prepare the ingredients needed for cooking. Wash the lentils. Wash the onion and bell pepper, peel and finely chop. Also wash the carrots, peel them and grate them on a coarse grater. Wash the greens and chop finely. Remove the frying pan and cutlery.
Подготовьте необходимые для приготовления ингредиенты. Чечевицу помойте. Лук, болгарский перец помойте, очистите и мелко нарежьте. Морковь также помойте, очистите от кожуры и натрите на крупной терке. Зелень помойте и мелко нарубите. Достаньте сковороду и столовые приборы.
Fry the vegetables. Place a deep frying pan on the fire. Add oil, heat. Place onions, carrots and spices according to the list into the pan. Fry lightly. Stir and add bell pepper. Continue frying on low heat.
Пожарьте овощи. Поставьте глубокую сковороду на огонь. Добавьте масло, разогрейте. Выложите в сковороду лук, морковь и пряности по списку. Слегка обжарьте. Перемешайте и добавьте болгарский перец. Продолжайте жарить на слабом огне.
Prepare the lentils. Add lentils to the pan with vegetables. Pour in water, salt and pepper. Bring the mixture to a boil and cover with a lid. Cook for 15 minutes on low heat. Stir, remove from heat and serve hot.
Приготовьте чечевицу. В сковороду с овощами добавьте чечевицу. Влейте воду, посолите и поперчите. Доведите смесь до кипения и закройте крышкой. Готовьте 15 минут на слабом огне. Перемешайте, снимите с огня и подавайте в горячем виде.
Before serving, sprinkle the dish with chopped parsley.
Перед подачей посыпьте блюдо нарезанной петрушкой.