Prepare all ingredients. Soak the lentils. Wash and peel the onion, tomato, carrot, garlic and finely chop. Get out a deep saucepan, frying pan and blender. Prepare your cutlery.
Подготовьте все ингредиенты. Замочите чечевицу. Помойте и очистите лук, помидор, морковь, чеснок и мелко нарежьте. Достаньте глубокую кастрюлю, сковороду и блендер. Подготовьте столовые приборы.
Cook the lentils. Place the lentils into the pan. Pour in water and cook over low heat until tender. Do not drain the water in which it was boiled - this is the basis for the soup. This will take about 15 minutes.
Сварите чечевицу. Пересыпьте чечевицу в кастрюлю. Залейте водой и варите на слабом огне до готовности. Воду, в которой она варилась, не сливайте — это основа для супа. Это займет около 15 минут.
Fry the vegetables. Heat a frying pan and pour vegetable oil into it. Add finely chopped onion, carrots, tomato and ginger to a preheated frying pan. Stirring, fry the onion over medium heat until soft, 10 minutes.
Пожарьте овощи. Разогрейте сковороду и залейте в нее растительное масло. В разогретую сковороду добавьте мелко нарезанный лук, морковь, помидор и имбирь. Помешивая, обжарьте до мягкости лука на среднем огне 10 минут.
Combine the lentils with the roast. Add the roast to the pan with the lentils. Add chopped garlic, tomato paste, salt and pepper. Stir and cover with a lid. Bring to a boil and cook for 10-15 minutes. Remove from stove.
Соедините чечевицу с зажаркой. Зажарку добавьте в кастрюлю с чечевицей. Добавьте измельченный чеснок, томатную пасту, соль и перец. Перемешайте и закройте крышкой. Доведите до кипения и варите 10-15 минут. Снимите с плиты.
Make the soup puree. Take an immersion blender and puree the lentil soup on medium speed.
Сделайте суп-пюре. Возьмите погружной блендер и на средней скорости измельчите чечевичный суп.
Garnish the puree soup with breadcrumbs and serve.
Суп-пюре украсьте сухарями и подайте на стол.