Prepare all ingredients. Soak the lentils. Wash the onion, bell pepper, garlic and chop finely. Take out a deep saucepan and frying pan. Tip: Green lentils are hard. If you soak it for a short time, it will take more than 30 minutes to cook. If the lentils stay in the water longer, it will be enough to cook them for only 15-20 minutes. To preserve the integrity of the lentils, the cooking time can be reduced.
Подготовьте все ингредиенты. Замочите чечевицу. Помойте лук, болгарский перец, чеснок и мелко нарежьте. Достаньте глубокую кастрюлю и сковороду. Совет: Зеленая чечевица твердая. Если замочить ее на короткое время, варка займет более 30 минут. Если чечевица пробудет в воде дольше, достаточно будет варить ее всего 15-20 минут. Чтобы сохранить целостность чечевицы, время варки можно сократить.
Cook the lentils. Pour the lentils into the pan in which the soup will be cooked. Pour in water and cook over low heat until tender. Do not drain the water in which it was boiled - this is the basis for the soup. This will take about 15 minutes.
Сварите чечевицу. Пересыпьте чечевицу в кастрюлю, в которой будет вариться суп. Залейте водой и варите на слабом огне до готовности. Воду, в которой она варилась, не сливайте — это основа для супа. Это займет около 15 минут.
Fry the vegetables. Heat a frying pan and pour vegetable oil into it. Add finely chopped onion and bell pepper. Stirring, fry the onion over medium heat until soft, 10 minutes.
Пожарьте овощи. Разогрейте сковороду и залейте в нее растительное масло. Добавьте мелко нарезанный лук и болгарский перец. Помешивая, обжарьте до мягкости лука на среднем огне 10 минут.
Combine the lentils with the fry. Place the prepared onion and bell pepper into a saucepan with lentils. Add tomato paste, minced garlic, bay leaf, oregano, black pepper and salt. Stir and cover with a lid. Bring to a boil and cook for 10-15 minutes. Remove from heat and let rest, covered, for 10 minutes.
Соедините чечевицу с обжаркой. Готовый лук с болгарским перцем переложите в кастрюлю с чечевицей. Добавьте томатную пасту, измельченный чеснок, лавровый лист, орегано, черный перец и соль. Перемешайте и закройте крышкой. Доведите до кипения и варите 10-15 минут. Снимите с плиты и дайте отдохнуть под крышкой 10 минут.
Serve sprinkled with chopped parsley.
Подавайте, посыпав измельченной зеленью петрушки.