Rinse the lentils, changing the water several times. Peel the onion and finely chop it. Cut the tomatoes and pumpkin into cubes.
Чечевицу промойте, несколько раз меняя воду. Лучк очистите от шелухи и мелко нашинкуйте. Помидоры и тыкву нарежьте кубиками.
Cook the lentils. Pour cold water into the pan, add salt and add lentils. Bring to a boil and cook for another 10 minutes until tender.
Сварите чечевицу. В кастрюлю залейте холодную воду, добавьте соль и всыпьте чечевицу. Доведите до кипения и варите ещё 10 минут до готовности.
Prepare the vegetables. Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion for 2-3 minutes until transparent. Add chopped tomatoes and pumpkin along with spinach to the onions. Simmer over low heat, covered, for 10 minutes. Add a little water or broth if necessary. Season with salt and add Italian herbs and pepper.
Приготовьте овощи. В сковороде разогрейте растительное масло и обжарьте лук 2-3 минуты до прозрачности. Нарезанные помидоры и тыкву вместе со шпинатом добавьте к луку. Тушите на небольшом огне под крышкой 10 минут. При необходимости добавьте немного воды или бульона. Посолите, всыпьте итальянские травы и перец.
Combine vegetables with cereal. Place the lentils in the vegetable stew, stir and heat well for several minutes over low heat.
Соедините овощи с крупой. В овощное рагу выложите чечевицу, перемешайте и хорошо прогрейте несколько минут на маленьком огне.
Serve the dish hot, garnished with fresh chopped herbs.
Подавайте блюдо горячим, украсив свежей рубленой зеленью.