Rinse the lentils, remove any unwanted debris, place on paper towels and dry. Wash the vegetables, peel and finely chop the onion, cut the bell pepper into cubes, first removing the seeds and internal membranes.
Чечевицу промойте, очистите от нежелательного мусора, выложите на бумажные полотенца и просушите. Овощи вымойте, лук очистите и мелко нашинкуйте, болгарский перец нарежьте кубиками, удалив предварительно семена и внутренние перегородки.
Fry the vegetables. Pour oil into a heated frying pan and fry the onion until golden brown. Then add bell pepper to it and fry for another 2-3 minutes, stirring occasionally. Add finely chopped tomatoes and simmer garlic for another 1 minute. Season with salt and pepper.
Обжарьте овощи. В разогретую сковородку влейте масло и обжарьте лук до золотистого цвета. Затем добавьте к нему болгарский перец и обжаривайте еще 2-3 минуты, периодически помешивая. Всыпьте мелко нарезанные помидоры и чеснок протушите еще 1 минуту. Посолите и поперчите.
Start cooking the lentils. Add broth to the vegetables in the pan. Season with paprika and rosemary. Add lentils and stir. When the liquid boils, reduce the heat to medium, cover and simmer for 10-15 minutes.
Приступите к приготовлению чечевицы. В сковороду к овощам добавьте бульон. Приправьте паприкой и розмарином. Добавьте чечевицу и перемешайте. Когда жидкость закипит, убавьте огонь до среднего, накройте крышкой и тушите 10-15 минут.
Garnish the finished dish with fresh parsley and serve.
Готовое блюдо украсьте свежей петрушкой и подавайте на стол.