Wash and dry the chicken fillet, cut into medium-sized pieces. Finely chop the onion, garlic and herbs. Prepare a thick-bottomed bowl for preparing lobio. Place all ingredients in a visible place.
Филе курицы вымойте и высушите, нарежьте на куски средней величины. Мелко нарежьте лук, чеснок и зелень. Подготовьте посуду с толстым дном для приготовления лобио. Выложите все ингредиенты на видное место.
Prepare the roast. Fry the onion over medium heat for 5 minutes until translucent. Add carrots and garlic. Fry for another 5 minutes.
Приготовьте зажарку. Обжарьте лук на среднем огне 5 минут до прозрачности. Добавьте морковь и чеснок. Обжаривайте еще 5 минут.
Prepare chicken lobio. Add chicken fillet to the roast and fry over low heat for 5 minutes. Add tomato paste and canned beans. Stir and simmer covered for 10 minutes.
Приготовьте лобио с курицей. Куриное филе добавьте к зажарке и жарьте на медленном огне 5 минут. Добавьте томатную пасту, консервированную фасоль. Перемешайте и тушите под крышкой в течение 10 минут.
Add spices to the dish. Add suneli hops and salt to taste. Lobio with chicken is ready.
Добавьте пряностей в блюдо. Всыпьте хмели-сунели, посолите по вкусу. Лобио с курицей готово.
Place chopped parsley on a plate with lobio and sprinkle with vinegar. Let the dish sit for a while so that the herbs and vinegar impart their flavor to the lobio.
Положите в тарелку с лобио порезанную петрушку, сбрызните уксусом. Дайте блюду немного настояться, чтобы зелень и уксус передали лобио свой вкус.