Remove the ingredients from the refrigerator so that the bun ingredients are at room temperature. Warm up the water. If you want to make minced meat yourself, grind the beef through a meat grinder. Wash the vegetables.
Выложите продукты из холодильника, чтобы ингредиенты для булочек были комнатной температуры. Подогрейте воду. Если хотите сделать фарш самостоятельно, прокрутите говядину через мясорубку. Помойте овощи.
Make the bun dough. Mix warm water with yeast and half the sugar. Leave for 10 minutes. Pour in the milk and remaining sugar. Add black dye. Mix flour with salt. Pour the milk-yeast mixture into the flour. Knead the dough. Leave it on for 10 minutes.
Сделайте тесто для булочек. Теплую воду смешайте с дрожжами и половиной сахара. Оставьте на 10 минут. Влейте молоко и остатки сахара. Добавьте черный краситель. Муку смешайте с солью. Влейте в муку молочно-дрожжевую смесь. Замесите тесто. Оставьте его на 10 минут.
Make the buns. Knead the dough well, gradually adding oil. Knead the dough for 10 minutes. Cover with film and leave to rise for 1 hour.
Сделайте булочки. Хорошо вымесите тесто, постепенно добавляя масло. Месите тесто 10 минут. Накройте пленкой и оставьте на 1 час подниматься.
While the dough is rising, fry the cutlets. Salt and pepper the minced meat, form flat cutlets. Heat a frying pan and fry the cutlets for 3-4 minutes on each side.
Пока тесто поднимается, пожарьте котлеты. Посолите и поперчите фарш, сформируйте плоские котлеты. Разогрейте сковороду и обжарьте котлеты по 3-4 минуты с каждой стороны.
Bake the buns. Divide the dough into 3 parts, form buns. Brush them with water and sprinkle with sesame seeds. Cover the buns with a towel and leave for 15-20 minutes. Preheat the oven to 180 degrees. Place the buns in the oven and bake for 15-20 minutes.
Испеките булочки. Разделите тесто на 3 части, сформируйте булочки. Смажьте их водой и посыпьте кунжутом. Накройте булочки полотенцем и оставьте на 15-20 минут. Разогрейте духовку до 180 градусов. Поставьте булочки в духовку, выпекайте 15-20 минут.
Prepare the burgers. Fry the bacon for 2 minutes on both sides. Slice the tomato and cucumber. Cut the buns in half. Assemble the burger as follows: burger bun bottom, sauce, lettuce, tomato, bacon slice, patty, cucumber, lettuce, burger bun top.
Приготовьте бургеры. Обжарьте бекон по 2 минуты с обеих сторон. Нарежьте помидор и огурец. Разрежьте булочки пополам. Соберите бургер следующим образом: низ булочки для бургера, соус, лист салата, помидор, ломтик бекона, котлета, огурец, лист салата, верх булочки для бургера.
Pour the cheese sauce into a gravy boat and serve over your burger or spread on a bun.
Налейте сырный соус в соусницу и подайте к бургеру или намажьте его на булочку.