Prepare your food. Grind the beef and fat through a meat grinder.
Подготовьте продукты. Прокрутите говядину и жир через мясорубку.
Make minced meat for cutlets. Add soy sauce and black pepper to the meat minced. Mix the minced meat until smooth.
Сделайте фарш для котлет. В прокрученное через мясорубку мясо добавьте соевый соус и черный перец. Перемешайте фарш до однородной консистенции.
Make cutlets. Make the cutlets so that they are thin, a little less than 1 cm. Place them in a non-stick frying pan and fry on each side for 4-5 minutes. Sprinkle with spices to your liking.
Сделайте котлеты. Слепите котлеты, чтобы они были тонкими, чуть меньше 1 см. Выложите их на антипригарную сковороду и обжарьте с каждой стороны по 4-5 минут. Посыпьте специями по своему вкусу.
Before serving, the cutlets can be sprinkled with spices to taste.
Перед подачей котлеты можно посыпать специями по вкусу.