Arrange all the products conveniently. Sift the flour through a sieve in advance to saturate it with oxygen and make it more airy. Prepare a bag or cling film. Peel the onion and garlic. Thaw the fish in advance.
Разложите удобно все продукты. Заранее просейте муку через сито, чтобы насытить ее кислородом и сделать более воздушной. Приготовьте пакет или пищевую пленку. Очистите лук и чеснок. Заранее разморозьте рыбу.
Prepare the dough. Sift the flour, add salt and egg. Knead the dough, adding water, for 5-6 minutes until it becomes soft and homogeneous.
Приготовьте тесто. Просейте муку, добавьте соль и яйцо. Замесите тесто, подливая в него воду, 5-6 минут, пока оно не станет мягким и однородным.
Cover the dough with a bag or film. Leave for 1 hour.
Накройте тесто пакетом или пленкой. Оставьте на 1 час.
Cook the fish. Chop the minced fish with a knife, add salt and pepper.
Приготовьте рыбу. Порубите рыбный фарш ножом, посолите и поперчите.
Prepare the roast. Finely chop the onion and garlic. Fry them in a frying pan in melted butter over low heat until golden brown, 8-10 minutes. Cool and add to minced fish.
Приготовьте зажарку. Мелко нарежьте лук и чеснок. Поджарьте их на сковородке в топленом масле на слабом огне до появления золотистой корочки 8-10 минут. Остудите и добавьте к рыбному фаршу.
Cut the cold butter into small cubes and place in a bowl of ice water.
Порежьте холодное сливочное масло на маленькие кубики и опустите в тарелку с ледяной водой.
Make dumplings. Flour your work surface. Take out the dough and roll it into a long thin sausage. Cut crosswise into pieces 1-2 cm in size. Sprinkle each piece of dough with flour and roll out
Слепите пельмени. Засыпьте рабочую поверхность мукой. Достаньте тесто, скатайте его в длинную тонкую колбаску. Разрежьте поперек на кусочки размером 1-2 см. Каждый кусочек теста присыпьте мукой и раскатайте
Place filling and a little butter in the center of each piece of dough. Blind well around the edges. Place the sharp corners together and seal them.
Положите в центр каждого кусочка теста начинку и немного сливочного масла. Хорошо слепите по краям. Сложите острые углы вместе и залепите их.
Cook the dumplings. Place dumplings in salted boiling water. Cook after they float for 8-10 minutes.
Сварите пельмени. Выложите пельмени в подсоленную кипящую воду. Варите после того, как всплывут, 8-10 минут.
Serve fish dumplings with butter or horseradish. Place on a beautiful plate and garnish with herbs.
Подавайте рыбные пельмени со сливочным маслом или хреном. Выложите на красивое блюдо и украсьте зеленью.