Place all ingredients in a visible place. Wash and peel the avocado. Cut the fruit in half. Finely chop the parsley. Squeeze the lemon. Prepare a blender, a bowl for mixing ingredients and a gravy boat for the finished mayonnaise.
Выложите все ингредиенты на видное место. Вымойте и очистите от кожуры авокадо. Разрежьте плод пополам. Петрушку мелко порежьте. Выжмите лимон. Подготовьте блендер, посуду для смешивания ингредиентов и соусник для готового майонеза.
Cut the avocado into medium-sized cubes. Place in a mixing bowl. Add salt, pepper, garlic and mustard. Beat with a blender for 3-4 minutes until smooth.
Нарежьте авокадо кубиками средней величины. Поместите в емкость для взбивания. Добавьте соль, перец, чеснок и горчицу. Взбивайте блендером 3-4 минуты до однородной массы.
Pour in lemon juice and beat the mayonnaise again until thick.
Влейте лимонный сок и еще раз взбейте майонез до густой консистенции.
Pour in olive oil in a thin stream. Beat the mayonnaise for 3-4 minutes at full speed with a blender.
Тонкой струйкой влейте оливковое масло. Взбейте майонез 3-4 минуты на полной скорости блендера.
Serve avocado mayonnaise garnished with parsley.
Подавайте авокадный майонез, украсив его петрушкой.