Prepare all ingredients. Prepare a blender or whisk, a bowl for mixing products and a gravy boat for mayonnaise.
Подготовьте все ингредиенты. Приготовьте блендер или венчик, посуду для смешивания продуктов и соусник для майонеза.
Carefully separate the yolks from the whites of the eggs. No protein is needed in this dish. Place the yolks in a deep container. Add salt, sugar and mustard powder.
Аккуратно отделите желтки от белков в яйцах. Белки в этом блюде не понадобятся. Желтки выложите в глубокую емкость. Добавьте соль, сахар и горчичный порошок.
Blend with a blender for 3-4 minutes until the mixture becomes smooth and slightly white.
Взбивайте блендером в течение 3-4 минут, чтобы масса стала однородной и слегка побелела.
Pour in the oil in a thin stream. Beat the mayonnaise for 3-4 minutes at full speed with a blender.
Тонкой струйкой влейте масло. Взбейте майонез 3-4 минуты на полной скорости блендера.
Pour in lemon juice, pepper and beat the mayonnaise again until thick. Homemade mayonnaise with mustard powder is ready.
Влейте лимонный сок, перец и еще раз взбейте майонез до густой консистенции. Домашний майонез с горчичным порошком готов.
Place the finished mayonnaise with mustard powder in a gravy boat and store in the refrigerator for no more than 3-4 days. The product is perishable as it is made from natural ingredients.
Готовый майонез с горчичным порошком выложите в соусник и храните в холодильнике не более 3-4 дней. Продукт скоропортящийся, так как он выполнен из натуральных ингредиентов.