Prepare your food. Wash the vegetables. Turn on the grill mode in the oven.
Подготовьте продукты. Помойте овощи. Включите режим "гриль" в духовке.
Make cutlets. Chop the green onions. Add it to the prepared chicken mince. Add salt, pepper and chicken spices. Stir.
Сделайте котлеты. Нарежьте зеленый лук. Добавьте его в приготовленный заранее куриный фарш. Всыпьте соль, перец и специи для курицы. Перемешайте.
Fry the cutlets. Heat a frying pan with vegetable oil. Make cutlets. Fry on each side for 5 minutes.
Пожарьте котлеты. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Слепите котлеты. Обжарьте с каждой стороны по 5 минут.
Cut the vegetables. Cut the tomato and cucumber into slices.
Порежьте овощи. Нарежьте помидор и огурец кружочками.
Assemble the burger. Brush the buns with sauces. In the classic version it is ketchup, mayonnaise and mustard. Assemble the burger in the following order: bottom bun, lettuce, tomato, chicken cutlet, cucumber, lettuce, top bun.
Соберите бургер. Смажьте булочки соусами. В классическом варианте это кетчуп, майонез и горчица. Соберите бургер в следующей последовательности: нижняя булочка, листья салата, помидор, куриная котлета, огурец, листья салата, верхняя булочка.
You can serve the burger on a platter or cutting board, decorated with chaotic lines of sauces.
Подавать бургер можно на блюде или разделочной доске, украсив хаотичными линиями из соусов.