Conveniently arrange all the ingredients. Measure out your food. Prepare the jelly molds.
Удобно расположите все ингредиенты. Отмерьте продукты. Подготовьте формочки для желе.
Prepare gelatin. Pour the gelatin into a bowl and cover with cold water for 15-20 minutes. When the gelatin swells, dissolve it in a water bath or in the microwave.
Подготовьте желатин. Высыпьте желатин в миску и залейте холодной водой на 15-20 минут. Когда желатин набухнет, растворите его на водяной бане или в микроволновке.
Combine ingredients and complete cooking. Mix sugar, vanilla sugar and yogurt, stirring until the sugar crystals are completely dissolved. Pour water with gelatin into sweet yogurt. Stir well and pour into molds. Place in the refrigerator for 3 hours.
Соедините ингредиенты и завершите приготовление. Смешайте сахар, ванильный сахар и йогурт, размешивать нужно до тех пор, пока кристаллы сахара полностью не растворятся. Влейте в сладкий йогурт воду с желатином. Хорошо размешайте и разлейте по формочкам. Отправьте в холодильник на 3 часа.
Sprinkle yogurt jelly with grated chocolate before serving.
Йогуртовое желе перед подачей посыпьте тертым шоколадом.