Wash the apples, remove the seed pods, and chop.
Вымойте яблоки, удалите семенные коробочки, нарежьте.
Prepare the apples. Place the apples in a saucepan, add water, boil and simmer for 30 minutes. Separate the liquid using a colander and squeeze the apples until they are as dry as possible.
Подготовьте яблоки. Сложите яблоки в кастрюлю, влейте воду, закипятите и проварите на медленном огне 30 минут. Отделите жидкость при помощи дуршлага, отожмите яблоки так, чтобы они стали максимально сухими.
Boil the syrup. Add sugar to the apple water and simmer the liquid over low heat until it thickens. Pour the jelly into molds, cool to room temperature and refrigerate for 2 hours.
Сварите сироп. В яблочную воду всыпьте сахар и на медленном огне уваривайте жидкость до загустевания. Разлейте желе по формочкам, остудите до комнатной температуры и поставьте в холодильник на 2 часа.
Garnish the apple jelly with raspberries and a fresh mint leaf.
Украсьте яблочное желе малинкой и листочком свежей мяты.