Prepare the ingredients for the jelly. In a saucepan, mix two glasses of your favorite juice with gelatin. Leave for an hour for the gelatin to swell. Cut the fruit into pieces to serve. The jelly juice should be cold or at room temperature.
Подготовьте продукты для желе. В кастрюле смешайте два стакана любимого сока с желатином. Оставьте на час, чтобы желатин набух. Нарежьте фрукты на кусочки для подачи. Сок для желе должен быть холодным или комнатной температуры.
Prepare the jelly. Add sugar to the juice with the swollen gelatin and place the pan over medium heat. Stir the jelly until the sugar and gelatin dissolve. Heat for 10-15 minutes, but do not bring to a boil. Remove the pan from the heat. Pour the jelly into clean molds and leave to cool at room temperature for 25-30 minutes. Then put it in the refrigerator until completely frozen.
Приготовьте желе. В сок с набухшим желатином добавьте сахар и поставьте кастрюлю на средний огонь. Перемешивайте желе до растворения сахара и желатина. Прогрейте 10-15 минут, но до кипения не доводите. Снимите кастрюлю с огня. В чистые формочки влейте желе и оставьте остывать при комнатной температуре на 25-30 минут. Затем уберите в холодильник до полного застывания.
Serve the juice jelly, garnishing with pieces of fruit and berries on top. Berries and fruits can be placed on the bottom of the molds, and then filled with a mixture of juice and gelatin.
Подавайте желе из сока, украсив сверху кусочками фруктов и ягод. Ягоды и фрукты можно уложить на дно формочек, а затем залить смесью сока и желатина.