Open the jam jar. Place the indicated amount in a bowl. Heat the water until it is hot. Prepare the molds.
Откройте банку с вареньем. Выложите указанное количество в миску. Нагрейте воду, чтобы она была горячей. Подготовьте формочки.
Prepare the jelly. Pour hot water into the pan, add jam. Stir until smooth. Place the pan over low heat. Add instant gelatin. Stir until the gelatin dissolves. Do not bring to a boil. Remove from heat and cool for 15 minutes. Pour the mixture into molds. Place in the refrigerator for 3 hours.
Приготовьте желе. Налейте в кастрюлю горячую воду, добавьте варенье. Размешайте до однородности. Поставьте кастрюлю на медленный огонь. Всыпьте быстрорастворимый желатин. Помешивайте до растворения желатина. До кипения не доводите. Снимите с огня и остудите 15 минут. Разлейте смесь по формочкам. Поставьте в холодильник на 3 часа.
To make the presentation spectacular, place jam berries on the bottom of the mold, and only then fill with the mixture.
Чтобы сделать подачу эффектной, выложите на дно формы ягоды из варенья, а только потом заливайте смесью.