Prepare a clean, dry saucepan for cooking jelly. Prepare bowls or large transparent glasses.
Подготовьте чистую сухую кастрюлю для варки желе. Подготовьте креманки или большие прозрачные бокалы.
Prepare gelatin. Pour cold water over gelatin. Leave for a while until the gelatin swells.
Подготовьте желатин. Залейте желатин холодной водой. Оставьте на некоторое время до набухания желатина.
Make jelly. Pour the juice into the pan and bring to a boil. Add gelatin mass and sugar. Stir until the gelatin is completely dissolved. Cooking takes on average 10-15 minutes. Pour the mixture into the prepared pans. Place in the refrigerator until a thick mass forms.
Сварите желе. Залейте в кастрюлю сок, доведите до кипения. Введите желатиновую массу и сахар. Перемешивайте до полного растворения желатина. Варка занимает в среднем 10-15 минут. Перелейте смесь в подготовленные формы. Отправьте в холодильник до образования густой массы.
To make homemade jelly look impressive, use bowls or deep glasses to serve. Place a couple of cherries on top.
Чтобы домашнее желе смотрелось эффектно, используйте для подачи креманки или глубокие бокалы. Положите сверху пару ягод вишни.