Conveniently arrange all the ingredients. Wash the pork and pat dry with paper towel. Peel the garlic and carrots. Cut the garlic into thin slices, carrots into thin strips. Prepare foil and baking sheet. Preheat the oven to 180 degrees.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте свинину и промокните бумажным полотенцем. Чеснок и морковь очистите. Чеснок порежьте тонкими слайсами, морковь — тонкой соломкой. Приготовьте фольгу и противень. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the marinade. Place mayonnaise and mustard in a bowl, stir and add pork. Leave the meat in the marinade overnight, placing the bowl in the refrigerator and covering it with a lid.
Приготовьте маринад. В миску положите майонез и горчицу, размешайте и положите свинину. Оставьте мясо на ночь в маринаде, поставив миску в холодильник и накрыв ее крышкой.
Prepare the meat for roasting. Remove the pork from the refrigerator and rub with spices - ground black pepper, ground coriander, curry, white pepper, salt. Make deep cuts in the meat and stuff with carrots and garlic.
Подготовьте мясо к запеканию. Выньте свинину из холодильника и натрите специями — перцем черным молотым, молотым кориандром, карри, белым перцем, солью. Сделайте в мясе глубокие надрезы и нашпигуйте морковью и чесноком.
Bake the meat in the oven. Take foil and grease the inside with butter. Wrap the meat tightly in 5 layers of foil. Place the meat on a baking sheet and place in the oven for 3.5 hours. 30 minutes before the end of cooking, unwrap the foil to brown the meat.
Запеките мясо в духовке. Возьмите фольгу, смажьте внутреннюю часть сливочным маслом. Заверните плотно мясо в 5 слоев фольги. Положите мясо на противень и поставьте в духовку на 3,5 часа. За 30 минут до окончания готовки разверните фольгу, чтобы мясо подрумянилось.
Cut the pork into thin slices and serve with your favorite sauce and parsley.
Буженину порежьте на тонкие ломтики и подайте с любимым соусом и зеленью петрушки.