Wash the head of garlic, but do not peel it. Peel the onions and set them aside. Wash and dry the pork. Prepare a deep pan corresponding to the size of the piece of pork, foil or cling film.
Вымойте головку чеснока, но не очищайте. Очистите луковицы от шелухи и отложите ее в сторону. Вымойте и просушите свинину. Приготовьте глубокую кастрюлю, соответствующую размерам куска свинины, фольгу или пищевую пленку.
Cook the meat. Place pork in a saucepan and fill with water to the brim. Add onion skins and unpeeled head of garlic. Cook the boiled pork for 2 hours, making sure that the water does not boil away.
Сварите мясо. Положите в кастрюлю свинину и залейте водой до краев. Добавьте луковую шелуху и неочищенную головку чеснока. Варите буженину в течение 2 часов, наблюдая за тем, чтобы вода не выкипела.
Add spices to the meat and finish cooking. Cool the piece of meat, dry it slightly, rub with a mixture of spices and mustard, and wrap in foil or cling film. Place the boiled pork in the refrigerator and leave for 10-12 hours.
Добавьте в мясо специй и завершите приготовление. Остудите мясной кусок, слегка обсушите, натрите смесью специй и горчицы, заверните в фольгу или пищевую пленку. Положите буженину в холодильник и оставьте на 10-12 часов.
Cut the pork into thin slices, place on a serving plate and serve as a cold appetizer.
Нарежьте буженину тонкими ломтиками, выложите на сервировочную тарелку и подавайте в качестве холодной закуски.