Wash the meat and dry it on paper towels. Peel and chop the garlic. Chop the sun-dried tomatoes. Prepare a baking bag. Turn on the oven to 220 degrees.
Мясо вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Чеснок очистите и измельчите. Вяленые томаты измельчите. Приготовьте пакет для запекания. Включите духовку на 220 градусов.
Prepare the spices. Grind the bay leaves with your hands and place in a deep bowl, add salt, pepper, sun-dried tomatoes, chopped garlic. Grind the mixture thoroughly with a spoon.
Подготовьте специи. Лавровые листы измелите руками руками и положите в глубокую миску, добавьте соль, перец, вяленые томаты, измельченный чеснок. Смесь тщательно перетрите ложкой.
Prepare the meat for roasting. Make holes on different sides of the meat piece with a long thin knife, approximately 20-25 punctures. Fill each with a mixture of salt and spices.
Подготовьте мясо к запеканию. С разных сторон мясного куска сделайте отверстия длинным тонким ножом, приблизительно 20-25 проколов. Заполните каждое смесью соли и специй.
Bake the pork in the oven. Place the prepared pork in a sleeve, remove air, and seal. Bake the meat in an oven preheated to 220 degrees for 2 hours.
Запеките свинину в духовке. Уложите подготовленную свинину в рукав, удалите воздух, запечатайте. Выпекайте мясо в разогретой до 220 градусов духовке в течение 2 часов.
Cut the cooled boiled pork into portions and serve as a main course or cold appetizer.
Разрежьте остывшую буженину на порции и подавайте в качестве основного блюда или холодной закуски.