Wash the carrots, peel and cut into circles. Peel the garlic and divide into cloves. Wash the piece of pork and dry it on paper towels. Prepare foil, a meat baking dish and thick threads. Preheat the oven to 200 degrees.
Морковь вымойте, очистите и нарежьте на кружочки. Чеснок очистите и разделите на зубчики. Кусок свинины вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте фольгу, форму для запекания мяса и толстые нитки. Духовой шкаф разогрейте до 200 градусов.
Prepare the marinade. Mix soy sauce, vegetable oil, coriander, salt and pepper. Beat until smooth.
Подготовьте маринад. Смешайте соевый соус, растительное масло, кориандр, соль и перец. Взбейте до однородной массы.
Marinate the meat. Soak the meat in the marinade for 60 minutes, turning occasionally.
Замаринуйте мясо. Замочите мясо на 60 минут в маринаде, время от времени переворачивайте.
Stuff the pork with vegetables. Make many punctures in the meat. Insert a piece of carrot and garlic into each. Tie the meat tightly with thread. Place back into marinade for 30 minutes.
Нашпигуйте свинину овощами. В мясе сделайте множество проколов. В каждый вставьте кусочек морковки, чеснока. Мясо плотно перевяжите ниткой. Снова положите в маринад на 30 минут.
Roast the pork. Wrap the meat in foil, folded in a couple of layers. Bake boiled pork in the oven for 120 minutes. Then remove from the oven, cool slightly and remove the threads.
Запеките свинину. Оберните мясо фольгой, сложенной в пару слоев. Запекайте буженину в духовке 120 минут. Затем выньте из духовки, слегка остудите и снимите нитки.
Cut the boiled pork into thin slices and serve along with boiled potatoes.
Буженину нарежьте тонкими ломтиками, подавайте к столу вместе с отварным картофелем.