Wash the meat and dry it on paper towels. Peel the garlic and divide into cloves. Peel the onion and cut into rings. Wash fresh vegetables and cut into arbitrary pieces. Prepare a heatproof baking dish and foil. Turn on the oven to preheat to 200 degrees.
Мясо вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Чеснок очистите и разделите на зубчики. Лук очистите и нарежьте кольцами. Свежие овощи вымойте и нарежьте в произвольными кусочками. Приготовьте жаропрочную форму для запекания и фольгу. Включите духовой шкаф на разогрев до 200 градусов.
Fry the meat. In a hot frying pan without adding oil, fry the meat for 2-3 minutes so that it is “sealed” and all the juices remain inside during baking.
Обжарьте мясо. На горячей сковороде без добавления масла в течение 2-3 минут обжарьте мясо, чтобы оно "запечаталось" и при запекании все соки остались внутри.
Prepare the pork for roasting. Rub the meat with salt and pepper on all sides. Use a knife to make holes all over the piece and insert the garlic cloves. Cover the top and sides with onion slices.
Подготовьте свинину к запеканию. Мясо натрите солью и перцем со всех сторон. Сделайте ножом по всему куску дырочки и вставьте зубчики чеснока.Сверху и по боковым сторонам обложите кусочками лука.
Roast the pork. Wrap the meat in foil and place in the oven preheated to 200 degrees for 90 minutes. Then open the foil and place in the oven for another 30 minutes until the meat browns.
Запеките свинину. Заверните мясо в фольгу и поставьте в духовку, разогретую до 200 градусов, на 90 минут. Затем фольгу откройте и отправьте в духовку еще на 30 минут, чтобы мясо зарумянилось.
Cut the boiled pork into thin slices and serve hot or chilled along with chopped fresh vegetables.
Буженину нарежьте тонкими ломтиками и подавайте в горячем или охлажденном виде вместе с нарезкой из свежих овощей.