Rinse pork thoroughly and pat dry with paper towel. Peel and cut the onion into half rings. Peel and chop the garlic. Prepare foil and a heat-resistant dish. Turn on the oven to 200 degrees.
Тщательно промойте свинину и высушите бумажным полотенцем. Очистите и нарежьте лук полукольцами. Очистите и измельчите чеснок. Приготовьте фольгу и жаропрочную форму. Включите духовку на 200 градусов.
Marinate the meat. Combine olive oil and soy sauce in a separate container. Add chopped onion, minced garlic, sugar and ginger. Marinate a piece of meat in the resulting marinade. Place the meat in the refrigerator for 4-8 hours.
Замаринуйте мясо. Соедините оливковое масло и соевый соус в отдельной емкости. Добавьте нарезанный лук, измельченный чеснок, сахар и имбирь. Замаринуйте кусок мяса в получившемся маринаде. Поставьте мясо в холодильник на 4-8 часов.
Roast the pork. Place the marinated meat on foil, cover tightly, and transfer to a heat-resistant baking dish. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 40 minutes. Then open the foil, sprinkle the meat with sesame seeds, wrap it again and put it in the oven for 30 minutes.
Запеките свинину. Выложите замаринованное мясо на фольгу, плотно закройте, переложите в жаропрочную форму для запекания. Запекайте в разогретой до 200 градусов духовке в течение 40 минут. Затем откройте фольгу, посыпьте мясо кунжутом, снова заверните и отправьте в духовку на 30 минут.
Cut the pork into portions or thin slices. Serve as an addition to any side dish or cold appetizer.
Буженину из свинины нарежьте на порционные кусочки или тонкие ломтики. Подавайте к столу в качестве дополнения к любому гарниру или холодной закуски.