Wash the pork cut and dry it with a paper towel. Peel the garlic and cut it into thin slices. Prepare foil and a heat-resistant baking dish. Turn the oven on 180 degrees.
Вымойте кусок свинины и высушите его бумажным полотенцем. Очистите чеснок и нарежьте его тонкими пластинами. Приготовьте фольгу и жаропрочную форму для запекания. Включите духовку на 180 градусов.
Stuff the meat. Using a sharp knife, make slits in the pork and place garlic in the holes.
Нашпигуйте мясо. Острым ножом сделайте надрезы в свинине и поместите в отверстия чеснок.
Marinate the pork. Place the pork on foil, season with salt and pepper to taste, and sprinkle the meat with paprika and coriander on both sides. Carefully wrap the meat in foil to form a tight envelope. Place in the refrigerator for 3 hours to marinate.
Замаринуйте свинину. Выложите свинину на фольгу, посолите и поперчите по вкусу, посыпьте мясо паприкой и кориандром с обеих сторон. Аккуратно заверните мясо в фольгу, чтобы получился плотный конверт. Отправьте в холодильник на 3 часа для маринования.
Bake the meat. After the meat has been marinated, place the pork, without removing it from the foil, in a heat-resistant dish and bake in an oven preheated to 180 degrees for 2 hours.
Запеките мясо. После того, как мясо замаринуется, выложите свинину, не доставая из фольги, в жаропрочную форму и запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 2 часов.
Serve the boiled boiled pork, cutting the meat into portions.
Подавайте буженину остывшей, разрезав мясо на порционные кусочки.