Wash cucumbers and greens. Boil the eggs. Peel the onion. Peel the boiled eggs, separate the white from the yolk. Grate them separately. Chop the onion. Mash the canned mackerel. Cut the cucumbers into small cubes.
Вымойте огурцы и зелень. Сварите яйца. Очистите лук от шелухи. Очистите отварные яйца, отделите белок от желтка. Натрите их по отдельности на терке. Измельчите лук. Разомните консервированную скумбрию. Нарежьте огурцы мелким кубиком.
Prepare the salad. Place fish on the bottom of a serving plate. Place the next layer of onions. Lubricate with mayonnaise. Then fold in the egg whites. Place a layer of cucumbers on top and spread with mayonnaise. Sprinkle grated egg yolk on top.
Приготовьте салат. На дно тарелки для подачи выложите рыбу. Следующим слоем выложите лук. Смажьте майонезом. Затем выложите яичные белки. Положите поверх слой огурцов, промажьте майонезом. Сверху посыпьте тертым яичным желтком.
Garnish the finished salad with chopped fresh herbs.
Готовый салат украсьте нарезанной свежей зеленью.