Prepare all ingredients. Wash vegetables and herbs.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте овощи и зелень.
Slice the eggplants lengthwise into 3-4mm thick slices.
Нарежьте баклажаны вдоль на пластины толщиной 3-4 мм.
Place them in a container and season well on all sides. Leave for 10-15 minutes. Salt will draw out excess moisture from the eggplants and soften the bitterness! Then drain the liquid, pat the slices dry with paper towels, and remove any excess salt.
Переложите их в емкость и хорошо присолите со всех сторон. Оставьте на 10-15 минут. Соль вытянет из баклажанов лишнюю влагу и смягчит горечь! Затем слейте выделившуюся жидкость, промокните ломтики бумажными полотенцами и уберите излишки соли.
Grease a frying pan with oil and fry the eggplant slices on both sides.
Смажьте сковороду маслом и обжарьте пластины баклажана с обоих сторон.
Fry the spinach in a pan.
Обжарьте на сковороде шпинат.
Grind additional ingredients.
Измельчите дополнительные ингредиенты.
Take a bowl and mash the ricotta with a fork in a mixing bowl. If you can't find fresh spinach, you can use frozen spinach. Thaw the spinach and squeeze well to remove all moisture, add it to the cheese. Squeeze out a clove of garlic. Season with salt and pepper, add grated nutmeg. Mix thoroughly.
Возьмите миску, в чаше для смешивания разомните вилкой рикотту. Если вы не нашли свежий шпинат, можете взять замороженный. Разморозьте шпинат и хорошо отожмите, чтобы удалить всю влагу, добавьте его к сыру. Выдавите зубчик чеснока. Посолите и поперчите, добавьте тертый мускатный орех. Тщательно перемешайте.
Take the fried eggplant slices, add the filling and wrap the rolls.
Возьмите обжаренные пластины баклажана, выложите начинку и заверните рулетики.
Pour half of the tomato sauce into the baking dish, then place the rolls and pour in the remaining sauce. Sprinkle grated cheddar over the top (you can use Gouda or Dutch cheese instead) and bake in the oven for 20 minutes.
В форму для запекания налейте половину томатного соуса, далее выложите рулетики и залейте оставшимся соусом. Посыпьте все сверху тертым чеддером (вместо него вы можете взять Гауду или голландский сыр) и отправьте запекаться в духовку на 20 минут.
Get a nice serving board or plate. Place the rolls on it, garnish with fresh herbs, cherry tomato halves and nutmeg. Bon appetit!
Возьмите красивую доску для подачи или тарелку. Выложите на нее рулетики, украсьте их свежей зеленью, половинками помидоров черри и мускатным орехом. Приятного аппетита!