Wash all the vegetables thoroughly, prepare the rest of the food on the table for convenience.
Тщательно помойте все овощи, подготовьте остальные продукты на столе, для удобства.
In a separate container, pour boiling water over the couscous in a ratio of 1:1 if you want a crumbly texture, or 1:2 for a softer and boiled consistency. Leave covered for 10-15 minutes.
В отдельной емкости залейте кускус кипятком в соотношении 1:1, если хотите рассыпчатую текстуру, или 1:2, для более мягкой и разваренной консистенции. Оставьте под крышкой на 10-15 минут.
Chop the cilantro and garlic; if desired, you can replace it with parsley.
Измельчите кинзу и чеснок, по желанию, можете заменить на петрушку.
Cut the cucumbers into medium-sized pieces. Cut the tomato in half or
Огурцы нарежьте кусочками среднего размера. Помидор нарежьте пополам или
In a deep salad bowl, mix the prepared couscous, cucumbers, tomatoes, corn, herbs and garlic. Season with olive oil, add salt and pepper. For added spice, you can add a couple of drops of lemon juice.
В глубокой салатнице смешайте готовый кускус, огурцы, помидоры, кукурузу, зелень и чеснок. Заправьте оливковым маслом, добавьте соль и перец. Для пикантности можно добавить пару капель лимонного сока.
Mix all salad ingredients thoroughly.
Тщательно перемешайте все ингредиенты салата.
Transfer the finished salad to serving plates. If desired, you can decorate the salad with fresh herbs and balsamic or pomegranate sauce to taste.
Готовый салат переложите на тарелки для подачи. По желанию, можете украсить салат свежей зеленью и бальзамическим либо гранатовым соусом по вкусу.