Rinse the rice and beef. Rinse carrots and potatoes under running water and peel.
Промойте рис и говядину. Морковь и картофель промойте под проточной водой и очистите.
Prepare the pan. Pour 2 liters of water, add meat and bay leaf. After boiling, cook the broth over medium heat for about 30 minutes.
Подготовьте кастрюлю. Налейте 2 литра воды, добавьте мясо и лавровый лист. После закипания варите бульон на среднем огне около 30 минут.
Cut the carrots into half circles.
Нарежьте морковь полукружками.
Chop the onion.
Измельчите лук.
Chop the pickles.
Измельчите соленые огурцы.
Shred the cabbage.
Нашинкуйте капусту.
Cut the potatoes into half circles.
Нарежьте картофель полукружками.
Fry the onions and carrots in a frying pan with a small amount of vegetable oil.
Лук и морковь обжарьте на сковороде с небольшим количеством растительного масла.
Pour the cucumber brine into the frying pan, add tomato paste, pickles and stir. Reduce heat and simmer for 5 minutes.
В сковороду влейте огуречный рассол, добавьте томатную пасту, соленые огурцы и перемешайте. Убавьте огонь и тушите 5 минут.
Chop the finished meat into small pieces and return to the broth.
Готовое мясо некрупно нарежьте и верните в бульон.
Place potatoes and rice into boiling broth and cook for 5-10 minutes.
В кипящий бульон выложите картофель и рис, варите 5-10 минут.
Add fried vegetables to the pickle, add salt and pepper.
Добавьте в рассольник обжаренные овощи, посолите и поперчите.
When the rice is almost ready, add the shredded cabbage to the pan and continue cooking the soup for 5-10 minutes.
Когда рис почти готов, добавьте в кастрюлю нашинкованную капусту и продолжайте варить суп 5-10 минут.
Serve the soup hot, garnished with sour cream and a sprig of fresh herbs to taste.
Подавайте суп горячим, украсив сметаной и веточкой свежей зелени по вкусу.