Rinse rice, chicken and vegetables.
Рис, куриное филе и овощи промойте.
Boil the chicken fillet. To do this, fill it with two liters of water, add a bay leaf and bring to a boil. Cook for 20 minutes.
Отварите куриное филе. Для этого залейте его двумя литрами воды, положите лавровый лист и доведите до кипения. Варите 20 минут.
Peel the vegetables. Grind the carrots using a coarse grater. Cut the onion into half rings.
Очистите овощи. Измельчите моковь с помощью крупной терки. Луковицу порежьте на полукольца.
Cut the potatoes into cubes 1-2 cm thick.
Картофель нарежьте кубиками толщиной 1-2 см.
Cut the peeled onion into half rings.
Очищенный лук нарежьте полукольцами.
Cut the pickled cucumbers into thin slices.
Соленые огурцы нарежьте тонкими брусочками.
Fry onions and carrots in vegetable oil.
На растительном масле обжарьте лук и морковь.
Remove the finished chicken fillet from the broth, cut into small pieces and place back in the pan.
Готовое куриное филе достаньте из бульона, нарежьте небольшими кусочками и положите обратно в кастрюлю.
Return the broth to the heat, bring to a boil and add the potatoes and rice. Cook for 5 minutes.
Верните бульон на огонь, доведите до кипения и добавьте в него картофель и рис. Варите 5 минут.
Place fried vegetables and pickled cucumbers into the soup, add salt, pepper and stir. Boil for a few minutes until the vegetables are soft.
В суп выложите овощную зажарку и соленые огурцы, добавьте соль, перец и перемешайте. Проварите несколько минут до мягкости овощей.
When the rice is ready, remove the soup from the heat.
Когда рис будет готов, снимите суп с огня.