Place food on a work surface. Select a couple of beautiful dill sprigs for decoration.
Разложите продукты на рабочей поверхности. Выберите пару красивых веточек укропа для украшения.
Finely chop the dill. Place cottage cheese and chopped dill in a deep container. Stir so that the dill is evenly distributed in the cheese.
Мелко нашинкуйте укроп. В глубокую емкость положите творожный сыр и нашинкованный укроп. Перемешайте так, чтобы укроп был равномерно распределен в сыре.
Cut the salmon into small cubes.
Небольшими кубиками нарежьте семгу.
Arrange the tartlets, fill them up to the sides with a mixture of curd cheese and dill. Place chopped salmon on top.
Расставьте тарталетки, заполните их до бортов смесью творожного сыра с укропом. Сверху положите нарезанную семгу.
Use beautiful dill sprigs as decoration. To add a special touch to the dish, you can use red salmon caviar.
Используйте красивые веточки укропа в качестве украшения. Для придания особого шика блюду можно использовать красную лососевую икру.