Get ready to cook: you should have beef, onions, garlic, butter, tomato paste, and herbs on the table.
Приготовьтесь к готовке: на столе у вас должны быть говядина, лук, чеснок, сливочное масло, томатная паста, зелень.
Peel the onion and garlic, rinse the beef thoroughly. Cut into small cubes, pass the garlic through a garlic press, cut the beef into small slices.
Почистите лук и чеснок, говядинутщательно промойте Лук. Нарежьте на небольшие кубики, чеснок пропустите через чеснокодавку, говядину нарежьте на небольшие дольки.
Fry the onion and garlic in a preheated frying pan with butter until golden brown. Next add the beef and fry for 10 minutes.
Обжарьте до золотистой корочки лук и чеснок в разогретой сковороде со сливочным маслом. Далее добавьте говядину и обжарьте в течение 10 минут.
Add dried herbs, salt and tomato paste to the prepared dish. Mix everything well.
В готовящееся блюдо добавьте сушеную зелень, соль и томатную пасту. Хорошо все перемешайте.
After adding a glass of water, simmer the meat for 10 minutes under the lid.
Добавив стакан воды, тушите мясо 10 минут под крышкой.
Serve the dish beautifully: place the meat and side dish on a flat plate and sprinkle it with your favorite herbs.
Красиво подайте блюдо: выложите мясо и гарнир на плоскую тарелку и посыпьте его любимой зеленью.