Wash the eggs and tomatoes. Rinse the dill and dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients.
Помойте куриные яйца и помидор. Ополосните укроп и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the tomato into thin slices.
Нарежьте помидор тонкими ломтиками.
Break the chicken eggs into a deep bowl, add cream and flour. Mix everything thoroughly, but do not beat. Salt and pepper the egg mixture.
В глубокую миску разбейте куриные яйца, добавьте сливки и муку. Все тщательно перемешайте, но не взбивайте. Посолите и поперчите яичную смесь.
Place the frying pan on the fire, grease with vegetable oil and pour in the egg mixture.
Поставьте сковороду на огонь, смажьте растительным маслом и влейте яичную смесь.
Place tomato slices on top of the omelette. Cover the pan with a lid and cook the omelette over low heat until the surface hardens.
Выложите сверху на омлет ломтики помидора. Накройте сковороду крышкой и готовьте омлет на медленном огне до тех пор, пока его поверхность не затвердеет.
Decorate the finished omelette with chopped dill.
Готовый омлет украсьте рубленым укропом.
Sprinkle cheese on top of the omelette and serve with toast.
Посыпьте омлет сверху сыром и подайте к нему тосты.