Rinse the piece of beef well. Boil water and place a piece of meat in it. After it boils again, skim off the resulting foam (you will have to do this several times). For salads, it is best to choose the meat of a young animal - it has a bright red color. Cook the meat for 50 minutes over low heat in a covered pan. When ready, remove from the water and leave to cool.
Хорошо промойте кусок говядины. Вскипятите воду, опустите в нее кусок мяса. После того, как она снова закипит, снимите образовавшуюся пену (сделать это придется несколько раз). Для салатов лучше всего выбирать мясо молодого животного – оно имеет ярко-красную окраску. Варите мясо 50 минут на медленном огне в закрытой крышкой кастрюле. По готовности вытащите из воды и оставьте остужаться.
Cut the onion into strips. To do this, place a quarter of the onion with the flat part on the board and make cuts at a distance of 2-3 mm.
Нарежьте соломкой лук. Для этого четверть луковицы положите плоской частью на доску и сделайте разрезы на расстоянии 2-3 мм.
Slice the potatoes as thinly as possible. Remove excess starch by rinsing the straw with cold water.
Нарежьте картофель соломкой как можно тоньше. Удалите излишки крахмала, промыв соломку холодной водой.
Grind a chicken egg.
Измельчите куриное яйцо.
Cut the boiled beef into thin strips.
Тонкой соломкой нарежьте вареную говядину.
Fry the potato strips in plenty of oil until golden brown.
Пожарьте картофельную соломку в большом количестве масла до золотистой корочки.
Start assembling the salad. Place the ingredients in a salad bowl, add mayonnaise and mix thoroughly.
Начинайте сборку салата. Поместите ингредиенты в салатницу, добавьте майонез и тщательно перемешайте.
Transfer the salad to a large plate, make a small depression and place the quail eggs cut in half into it. The unusual salad is ready!
Переложите салат в большую тарелку, сделайте небольшое углубление и положите в него порезанные пополам перепелиные яйца. Необычный салат готов!
Experiment with serving! Don't add potato strips to the salad, but sprinkle them around the edges to create a thick layer all around. Make a depression, sprinkle it with a continuous layer of greenery and place quail eggs on top. This presentation will definitely surprise your guests!
Экспериментируйте с подачей! Не добавляйте картофельную соломку в салат, а посыпьте ей края так, чтобы получить плотный слой вокруг. Сделайте углубление, присыпьте его сплошным слоем зелени и положите сверху перепелиные яйца. Такая подача точно удивит ваших гостей!