Peel the onion and garlic and wash the tomato. Also rinse the lettuce leaves and
Очистите лук и чеснок и помойте помидор. Листья салата также ополосните и
Place ground beef in a deep bowl. Chop half of the onion and
Выложите говяжий фарш в глубокую чашу. Половину луковицы измельчите и
Mix the minced meat thoroughly and put it in the refrigerator for 30 minutes.
Тщательно перемешайте фарш и уберите его в холодильник на 30 минут.
Meanwhile, prepare other ingredients. Cut the tomato into slices about 5-8 mm thick, and the remaining half of the onion into rings. Cut the cheese into slices 2 mm thick.
Тем временем подготовьте другие ингредиенты. Нарежьте помидор кружочками толщиной около 5-8 мм, оставшуюся половину луковицы – кольцами. Сыр порежьте ломтиками толщиной 2 мм.
Remove the chilled minced meat from the refrigerator. Form it into two
Достаньте охлажденный фарш из холодильника. Сформируйте из него две
Heat a frying pan, pour in vegetable oil and fry the beef
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло и обжарьте говяжьи
Cut the burger buns in half lengthwise.
Разрежьте булочки для бургеров вдоль пополам.
Spread the bottom halves of the buns with ketchup and the top halves with mayonnaise.
Смажьте нижние половины булочек кетчупом, а верхние – майонезом.
Place lettuce, tomatoes and onion rings on top of the ketchup.
Выложите сверху на кетчуп листья салата, помидоры и кольца лука.
Place the prepared cutlets on top of the vegetables.
Сверху на овощи выложите готовые котлеты.
Place slices of cheese on top of the cutlets. From the heat of the cutlets, the cheese slightly
Сверху на котлеты выложите ломтики сыра. От жара котлет, сыр слегка
Cover everything with the top halves of the buns. Burgers are ready! Have a nice one
Накройте всё верхними половинами булочек. Бургеры готовы! Приятного