Rinse the beef under cold water. After pre-rinsing, peel the vegetables.
Говядину ополосните под холодной водой. Предварительно промыв, очистите овощи.
Prepare a cooking pot and fill it with 2 liters of water. Place the pan on the fire. Add meat and bay leaf to the water. After boiling, cook the meat over medium heat for half an hour.
Подготовьте кастрюлю для варки и наполните ее 2 литрами воды. Поставьте кастрюлю на огонь. В воду добавьте мясо и лавровый лист. После закипания варите мясо на среднем огне в течение получаса.
Cut the carrots into thin semicircles.
Морковь нарежьте тонкими полукружками.
Cut the onion into half rings.
Нарежьте лук полукольцами.
Cut the pickled cucumbers into small cubes.
Соленые огурцы нарежьте мелкими брусочками.
Cut the potatoes into medium pieces.
Нарежьте картофель средними кусочками.
In a frying pan with a small amount of vegetable oil, fry the onions and carrots.
На сковороде с небольшим количеством растительного масла обжарьте лук и морковь.
Add tomato paste, pickles and brine to the fried vegetables. Simmer for 5 minutes over low heat, stirring occasionally.
К обжаренным овощам добавьте томатную пасту, соленые огурцы и залейте рассолом. Тушите 5 минут на небольшом огне, периодически помешивая.
Remove the meat from the pan and cut it into small cubes.
Достаньте мясо из кастрюли и нарежьте его небольчими кубиками.
Bring the broth to a boil. Add potatoes and meat. Cook for 5-10 minutes.
Доведите бульон до кипения. Добавьте картофель и мясо. Варите 5-10 минут.
Add cooked vegetables, salt and pepper to the soup. Stir. Reduce heat and simmer for 5-10 minutes.
Добавьте в суп пережарку из овощей, соль и перец. Перемешайте. Убавьте огонь и варите 5-10 минут.